Pagina's

woensdag 1 april 2009

WentelKrentenBollenTeefjes

vier eitjes
scheutje melk
flink kaneel
loskloppen
vier krentenbollen door de helft
in eimengsel soppen
bakken in de koekenpan
rijkelijk bestrooien met suiker


13 opmerkingen:

  1. Dat is inderdaad (natuurlijk) ook heel lekker! Met krentenbollen.. Bedankt voor de geweldige tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie al helemaal voor me hoe je die laatste foto hebt staan maken :D En nu.. ja nu: een hap nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Knofje; Ik hoef het hem niet eens te vragen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ipv met krentenbollen doen wij t altijd met witbrood. Maar jammie is t zeker!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ... en dan flink opeten! Geen straf zo te zien. Heeeerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wij doen dat met restjes oud droog brood... overheerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mmmmm.... Mmmm! Wat een goed idee ipv met gewoon brood! Zal dit weekend op tafel verschijnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, mmmmm... die goede oude tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gezellige tafelgenoten heeft Rover trouwens. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben aan het experimenteren met het maken van eigen krentenbollen, want ik mis ze best. Helaas lukt het nog niet zo. Maar wie weet. Ik blijf oefenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @ Sanneke: De Familia Aardappel zijn Grote Vrienden in Huize Rot!

    @ Cisca; Geen krentenbollen in Amerika?
    Ik zal eens op zoek gaan naar een goed krentenbollenrecept!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oeps ik geloof dat het niet helemaal goed ging...

    Wat ik schreef: Ziet er lekker uit, nooit aangedacht om krentenbollen te gebruiken. Ik ga het zeker een keer proberen.

    Lieve groet,
    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel :-)