Pagina's

zondag 13 mei 2012

Doe de Crumble



































Snel, lekker en Feestelijk

voor de kruimels
200g roomboter
300g bloem
150g rietsuiker

bloem en suiker mengen
boter erdoor tot je kruimels krijgt

Deze keer maakte ik RabarberCrumble
Bosje Rabarber schillen (bij heel verse niet eens nodig)
in stukjes snijden
Vijf minuutjes koken in een klein laagje water met een beetje suiker (of stevia) met de deksel op de pan Afgieten Rabarber in de ovenschaal
Ik roerde er een paar lepels custardpoeder door om het vocht wat te binden
kruimels erover en een minuut of 20-25 in de oven op 200 graden

Lekker met een bolletje vanille yoghurtijs of slagroom of ...

Maak Crumble met allerlei fruit
Appeltjes in stukjes, kaneel erover, kruimels er over of
Drie potjes krieken, kruimels erover of
Pruimen halveren en ontpitten, kruimels er over of
Doosje ingevroren fruit van AH, kruimels er over etc :-)

Eet Smakelijk en Fijne Moederdag





































Hup, hup, pak je gitaar en op naar Carré!

10 opmerkingen:

  1. Aaah, lekkerrr!!! En met een kleine aanpassing ook voor mn kuikentjes te maken... weer eens wat anders dan appel!
    Wens jullie een heel leuke, fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmmmmmmmmmm........lekker !

    Wat een mooi jasje, zelf gemaakt ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmmm... dat is wel heel makkelijk en lekker. (En een soort van gezond.) Ik denk dat ik dat ook wel kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. My favorite. It looks delish. :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekkere tip die crumble!

    Liefs MamaNatuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oooo zalig! Dat wordt hier eens heel snel gemaakt...mmmmmmmmmmmmmmmmmm

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel :-)