Boodschappen
3 eieren
250 ml melk
75 gr boter
125 gr suiker
75 gr bloem
de zaadjes uit 1 vanillestokje (of 1 zakje vanille suiker)
snufje zout
wij gebruikten drie appels en een peer
Alles behalve het fruit in een beslagkom tot een glad beslag kloppen
Ovenschaal invetten, beslag er in gieten en het fruit erover verdelen
25-30 min op 180 in de oven, even laten afkoelen (de clafoutis zakt dan een beetje in)
bestrooien met poedersuiker
Uit: Homemade winter - Yvette van Boven - ISBN 9789059564763
Ziet er heerlijk uit! Knappe foto's!
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor de tip! Dat gaan wij ook eens proberen
BeantwoordenVerwijderenDank je wel, dat gaan wij ook eens proberen!
BeantwoordenVerwijderenI loooooovvvvee clafoutis..
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk!
BeantwoordenVerwijderenIn de zomer met kersen!! Wel even de pit eruit.
Lekker! Ga ik het komende weekend uitproberen. Tot nu toe aten we sinds september elke zondag deze panekoek uit de oven met gekarameliseerde appels: http://www.growntocook.com/?p=4616 - De recepten lijken wel een beetje op elkaar!
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk! Dit boek ziet er ook goed uit. Wij hebben de Zomer versie. Fijn weekend!
BeantwoordenVerwijderenMmmmmmmm lekker ;-)
BeantwoordenVerwijderenHebben we al niet eens eerder zo'n lekker recept gehad ?
Mmm... Heerlijk! En wat leuk, een HEMA kaart op jullie koelkast ;-)
BeantwoordenVerwijderenPrachtig beeld!! En smaakte ie goed???
BeantwoordenVerwijderenHebben nog wat over? Dan overweeg ik een omweggetje via Antwerpen. ;-) (zit hier te kwijlen achter de PC)
BeantwoordenVerwijderenmmmm....
BeantwoordenVerwijderenmeteen zin in!
;^))
Wat ziet dat er lekker uit! Ik kan de warme geur hier al ruiken.
BeantwoordenVerwijderenWat ziet dat er lekker uit! Ik kan de warme geur hier al ruiken.
BeantwoordenVerwijderen