Voor 10 stuks
Blik croissant deeg
3 el bruine suiker
2 el kaneel
50 g ongezouten gesmolten boter
Rol het deeg uit en knijp alle snijlijnen dicht
Gesmolten boter uitstrijken over de plak deeg
Bruine suiker en kaneel mengen en er over heen strooien
Deeg oprollen en in plakjes snijden van ongeveer 3 cm dik
15-20 minuten in voorverwarmde oven op 180 C
Ik bakte ze op de plaat maar je kan ze ook in een muffinvorm bakken
Rover trakteert de lekkere kaneelbroodjes in zijn klas
Het boek van Yvonne (Yvestown) staat vol heerlijke ontbijtrecepten
(ook perfect voor Pasen)
Alleen al om de kippenkontenfoto op bladzijde 12/13
hoort dit boek in je kookboekenkast!
ISBN 978-90-79962-82-5
Fijn weekend!
14 opmerkingen:
Ziet er lekker uit ! Jammer dat Rover niet bij mijn dochter in de klas zit !!!
Iedereen weer genezen ?
Liefs ☆ sarah ☆
Er staan een heleboel lekkere recepten in het boek van Yvonne. Ik heb ze nog niet allemaal uitgeprobeerd, maar jullie kaneelbroodjes zien er wel lekker uit.
En inderdaad de kippenkontenfoto is geweldig. Ook een goede reden om het boek te kopen.
Rover, dat heb je mooi gebakken!
Ga je ze ook maken voor zondag mmmmmm :-)
Een voordeel van ziek zijn: tijd om lekkere dingen te bakken, ziet er heerlijk uit !
wat een fijn familie recept!
Ziet er lekker uit en ook zo gezellig het met elkaar doen.
Fijn weekend.
Lieve groet
Nienke
Superrecept! Die ga ik zeker een x-tje maken! Fijn weekend X
Dat ziet er lekker uit!! Gezellig zo met die twee in de keuken :)
Fijn weekend! x
Bedankt voor het recept. En dat boek lijkt me de aanschaf waard.
Wat een leuk idee om hier ook eens te doen met de kids. Die vinden dat vast leuk om te maken maar daarnaast ook lekker om op te eten :-)
wat een heerlijkheid!
en zo gezellig samen met kleine zus aan het bakken.
Die ga ik ook eens proberen!
Helemaal gemist dit berichtje.
Ziet er heerlijk ( en niet te moeilijk uit). daar kun je mee voor de dag komen Rover.
En natuurlijk ook: Van Harte Gefeliciteerd!
Al is het wat laat.
Een reactie posten