woensdag 1 april 2009

WentelKrentenBollenTeefjes

vier eitjes
scheutje melk
flink kaneel
loskloppen
vier krentenbollen door de helft
in eimengsel soppen
bakken in de koekenpan
rijkelijk bestrooien met suiker


13 opmerkingen:

lisette zei

Dat is inderdaad (natuurlijk) ook heel lekker! Met krentenbollen.. Bedankt voor de geweldige tip!

Knofje zei

Ik zie al helemaal voor me hoe je die laatste foto hebt staan maken :D En nu.. ja nu: een hap nemen!

Daan zei

@ Knofje; Ik hoef het hem niet eens te vragen ;-)

Jeanette zei

ipv met krentenbollen doen wij t altijd met witbrood. Maar jammie is t zeker!

Sokssawat zei

... en dan flink opeten! Geen straf zo te zien. Heeeerlijk!

sarakanbloggen zei

wij doen dat met restjes oud droog brood... overheerlijk.

Lisette-Li zei

Mmmmm.... Mmmm! Wat een goed idee ipv met gewoon brood! Zal dit weekend op tafel verschijnen!

Susan zei

Oh, mmmmm... die goede oude tijd!

sanneke zei

Wat een gezellige tafelgenoten heeft Rover trouwens. :)

Cisca zei

Ik ben aan het experimenteren met het maken van eigen krentenbollen, want ik mis ze best. Helaas lukt het nog niet zo. Maar wie weet. Ik blijf oefenen.

Daan zei

@ Sanneke: De Familia Aardappel zijn Grote Vrienden in Huize Rot!

@ Cisca; Geen krentenbollen in Amerika?
Ik zal eens op zoek gaan naar een goed krentenbollenrecept!

Grietje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Grietje zei

Oeps ik geloof dat het niet helemaal goed ging...

Wat ik schreef: Ziet er lekker uit, nooit aangedacht om krentenbollen te gebruiken. Ik ga het zeker een keer proberen.

Lieve groet,
Grietje