zondag 13 mei 2012
Doe de Crumble
Snel, lekker en Feestelijk
voor de kruimels
200g roomboter
300g bloem
150g rietsuiker
bloem en suiker mengen
boter erdoor tot je kruimels krijgt
Deze keer maakte ik RabarberCrumble
Bosje Rabarber schillen (bij heel verse niet eens nodig)
in stukjes snijden
Vijf minuutjes koken in een klein laagje water met een beetje suiker (of stevia) met de deksel op de pan Afgieten Rabarber in de ovenschaal
Ik roerde er een paar lepels custardpoeder door om het vocht wat te binden
kruimels erover en een minuut of 20-25 in de oven op 200 graden
Lekker met een bolletje vanille yoghurtijs of slagroom of ...
Maak Crumble met allerlei fruit
Appeltjes in stukjes, kaneel erover, kruimels er over of
Drie potjes krieken, kruimels erover of
Pruimen halveren en ontpitten, kruimels er over of
Doosje ingevroren fruit van AH, kruimels er over etc :-)
Eet Smakelijk en Fijne Moederdag
Hup, hup, pak je gitaar en op naar Carré!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
10 opmerkingen:
veel plezier vandaag!!
Mmmm... Superlekker! Fijne Moederdag :)
Aaah, lekkerrr!!! En met een kleine aanpassing ook voor mn kuikentjes te maken... weer eens wat anders dan appel!
Wens jullie een heel leuke, fijne dag!
Mmmmmmmmmmm........lekker !
Wat een mooi jasje, zelf gemaakt ?
Heerlijk!!!
Hmmm... dat is wel heel makkelijk en lekker. (En een soort van gezond.) Ik denk dat ik dat ook wel kan.
My favorite. It looks delish. :)
X
bijzonder dag! geniet ervan!
Lekkere tip die crumble!
Liefs MamaNatuurlijk
oooo zalig! Dat wordt hier eens heel snel gemaakt...mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Een reactie posten