woensdag 23 mei 2012

Het Oude Ikea Moestuin Bed ++Na een serieuze veldslag met Zevenblad en Brandnetels
was er ruimte voor Het Oude Ikea Moestuin Bed
Wampus schopte de zaadjes tot plantjes
Nu is het wachten op de Oogst
Pompoenen, Courgettes, Watermeloenen en Indische kers

18 opmerkingen:

sanneke zei

Ah, die lieve Jan en Rover! Fijn toeven daar, in jullie tuin.

silly old suitcase zei

Die pompoenen en courgette heb ik hier ook! kunnen ze al de volle grond in? als jij het aandurft, ga ik ze morgen ook uitplanten...mmmmmm!
Ik heb alleen geen Ikea bed over ;-)

Anoniem zei

ooooh, smullen...! like father like son; ...like sun ;) Keep on growing your Goods!x ashi

Ciska zei

Zit weg te zwijmelen bij zo'n prachtig duet. Wat een prachtige zoon, vertederend zo samen en mooie foto's heerlijk om zo samen te werken in de tuin.

Sanderijn zei

Nou dacht ik dus altijd dat Rover veel meer op jou lijkt, door die prachtige donkere ogen. Maar als vader en zoon het zelfde gezicht opzetten... dan zetten ze ook écht hetzelfde gezicht op!

tessa zei

wat een ontroerend filmpje van rover en de lange papa.
heel mooi.
heerlijk ook je eigen groenten straks! dat zal vast heel lekker smaken. blije foto's van alle kindjes! en even raden van wie de voeten zijn.. van jou daan?

Greetje zei

...........en een Maantje P(ioen)

roos :)

Mireille zei

Oooohhh…
Daan wat een ontroerend mooi filmpje.
En een fluitende Rover...
dikke glimlach hier!

Wiek zei

En paarse dr.Martens!
Ik ben aan mijn tweede paar (paarse dan) begonnen. In totaliteit is dit mijn 6e paar :-D

Karin zei

Ik zit hier serieus ontroerd te wezen door fluitende Rover en zijn vader. Fijn he, een moestuin? Wij hebben er nu een in bedrijf op d'n camping en gana van het weekend thuis aan de slag. Zinin!

Simone zei

Hoi Daan een hele efficiente manier van zevenblad bestrijden hoorde ik laatst op de radio bij Vroege Vogels: het opeten, het schijnt te smaken als spinazie. Met 4 kinderen zal dat best opschieten denk ik zo. Snijdt het mes aan twee kanten!!!
Snijbiet is trouwens ook een hele leuke makkelijke groente om in de tuin te hebben. Je snijdt gewoon steeds weer de nieuwe bladeren eraf als ze plm. 20-25 cm zijn. Het is een soort kruising tussen spinazie en pak-soi. Heel lekker en hele mooie kleuren heeft het (roze ook). Het heet ook wel: Warmoes of Swiss Chard (engels).
Fijne dag!!!

Mars zei

Dat filmpje is liefde!

Deborah zei

Kippenvel! Zo lief, samen zingen!

Marleen zei

Ha Daan, na een recept voor de zevenblad dacht ik aan dezelfde bestrijding voor Brandnetels. Jij kunt er namelijk een heerlijke soep van maken. Zeker deze jonge brandnetels (voorjaar) smaken zalig en zijn ook nog eens zeer zuiverend voor ons bloed... Dus hup in een mandje en met een lekker bouillontje een zalig maal voor allemaal. Wij gingen jullie afgelopen weekend voor en een ieder smulden...

En Elvis ik ben jaloers op jouw mooie schoenen... Maar nu even in de kast, puf...

Nienke Weick zei

<3 je Docs! Wat zijn de paarse toch mooi...

Ik hoop dat je zult oogsten wat je hebt gezaaid. Vast wel.

Lehti zei

Nu Rover en Jan het zingen, kan ik het nummer wèl verstaan. De versie van Ernie, pardon Wim T. Schippers in Carré, verstond ik niet. En wat een mooie Stinkende Gouwe daar voor Maan. Bloeit ie nu al? Daar kan je mooie hennatekeningetjes mee op je hand mee maken.

WierHier zei

Dat wordt een lekker vol bedje ;)

Sandra zei

Zevenblad (jonge) topjes kan je ook eten , wist je dat?! Als kruidige sla of als spinazie; goed voor 'loslaten' en nieren. En brandnetelsoep is trouwens lekker met broodje en gesmolten kaas erin (als uiensoep).
Wat je lijf echt nodig heeft vind je meestal in je eigen tuin of in de buurt :-)
Succes met tuinieren! xSan