maandag 19 mei 2014

Koken met Elvis - Kookboek3 - Brunch! van Els en Iris Debremaeker























































Dit weekend vierden we Wolfs verjaardag met Opa, Oma en tante Daphne
Elvis en ik doken eerst de Kringloop in voor chique theekopjes en daarna stortten we ons op
Brunch! van Els en Iris Debremaeker

We maakten de heerlijk frisse eiersalade, de croissants met zachte geitenkaas en aardbeien en

Geroosterde Brioche met brie, honing en pistaches

Boodschappen (voor 8 personen)

1 brioche (van de bakker of bak er zelf één)
200g brie
pistachenootjes
boter
lavendelhoning (of de honing die je in je kast hebt staan)

Hak de pistache nootjes in stukjes en bak ze in de boter goudbruin
Bak de sneetjes brioche ook even aan beide zijden aan
Beleg de boterhammen met plakjes brie
Even onder de gril tot de kaas begint te smelten
Druppel wat honing over de kaas en maak af met wat pistachenootjes

Het boek staat vol met heerlijke brunchrecepten.
Volg Els' kookavonturen op Njamelicious

8 opmerkingen:

Greetje zei

De foto's zien er geweldig uit. Zit gewoon te kwijlen ;)

Roos zei

Wat fijn om jullie allemaal zo samen te zien!
(en heel erg vooral mét tante Daphe. Die was ik niet vergeten <3)

Anna zei

Ziet er heerlijke dag uit! En wat een mooi huis hebben jullie.

Daan zei

@Roos <3 en met baby in haar buik :-)

@Anna dat mooie huis kan je kopen ;-) #bordtekoopindetuin

Liza Veenendaal zei

Dat ziet er heerlijk uit en met zulk weer zal is het helemaal een succes!

Miepisch zei

Wat ziet het er gezellig en smakelijk uit! Nog gefeliciteerd!

Roos zei

@ Daan
Dát noem ik nou nog eens goed nieuws! Gefeliciteerd bijna-tante Daan!

tessa zei

dat is nog eens een lunch! ziet er prachtig uit.
oh en die laatste foto, wat een geweldig moment!
blije enthousiaste snoet van wolf. en maantje piet erachter die allerminst vrolijk lijkt..